Mitt profilbilde

Aksel Hagen

Fra: Lillehammer

Født: 1953

Jeg er en 1953-årgang fra Romedal/Stange, men vært Opplending siden 1980 og bor nå på Lillehammer. Siden 1985 har jeg arbeidet som lærer og forsker på Høgskolen i Lillehammer med samfunnsplanleggig ? i teori og praksis ? som arbeidsområde. Politikk, i alle sine varianter fra det nære til det utenrikspolitiske, har interessert meg siden studietida på Norges landbrukshøgskole / Universitetet for miljø og biovitenskap. Jeg har vært kommunestyremedlem i Lillehammer i tre perioder fra 1992, og deretter medlem av fylkestinget i Oppland fra 200 der jeg nå er fylkesvaraordfører. Jeg har vært fylkesleder i Oppland SV, 2002 ? 2006, og landstyremedlem i samme perioden.

Mer...

RSS 2.0Powered by BlogSoft

Vegkontorene tilbake til fylkene/de nye regionene - Godt vedtak Senterpartiet!

Landsmøtet i Sp går inn for å overføre veikontorene til de nye regionene. Landsmøtet vedtok søndag en uttalelse som krever at Stortinget går lengre i å overføre oppgaver til de nye regionene enn det regjeringen legger opp til i stortingsmeldingen som ble lagt fram før jul.


Både innenfor kultur og Innovasjon Norges virkemidler vil Sp gi regionene større makt. Fylkesmannen skal erstattes med statlige kontorer for tilsyn. På sikt mener partiet at ansvaret for sykehusene må føre tilbake til regionene.

Måtte dette være et godt forhåndsvarsel for hva som vil komme fra stortingskomiteen litt senere i vår!

Les mer her

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post: URL: Kommentar:

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/4895413


hits