Mitt profilbilde

Aksel Hagen

Fra: Lillehammer

Født: 1953

Jeg er en 1953-årgang fra Romedal/Stange, men vært Opplending siden 1980 og bor nå på Lillehammer. Siden 1985 har jeg arbeidet som lærer og forsker på Høgskolen i Lillehammer med samfunnsplanleggig i teori og praksis som arbeidsområde. Politikk, i alle sine varianter fra det nære til det utenrikspolitiske, har interessert meg siden studietida på Norges landbrukshøgskole / Universitetet for miljø og biovitenskap. Jeg har vært kommunestyremedlem i Lillehammer i tre perioder fra 1992, og deretter medlem av fylkestinget i Oppland fra 200 der jeg nå er fylkesvaraordfører. Jeg har vært fylkesleder i Oppland SV, 2002 - 2006, og landstyremedlem i samme perioden.

Mer...

RSS 2.0Powered by BlogSoft

Norge får forbud mot kjøp av sex!

Gratulerer AP og velkommen etter. Nå har alle de tre rødgrønne gjort slike vedtak.

Det viser at det nytter å mobilisere nedenfra, mot det som synes å være ei forhåndsbestemt partilinje fra fra partiledelsens side, - det nytter av og til i alle fall.

Og si ikke at vi forbudstilhengere nå tror at problemet med menneskehandel med dette er løst. Men det hjelper, og det markerer ei holdning til hva et samfunn skal kunne akseptere av oppførsel 

Kommentarer:

Postet av: Mina
Riktig Aksel!
Hurra for seier :D
22.apr.2007 @ 21:16 URL: http://www.minafb.wordpress.com
Postet av: Aksel Hagen
Så blir det spennende å se hvor godt dette forbudet blir satt ut i livet og ikke minst prioritert å følge opp fra bl.a. politiet og styresmaktene si side.
22.apr.2007 @ 22:23 URL: http://akselhagen.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post: URL: Kommentar:

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5420067


hits