Mitt profilbilde

Aksel Hagen

Fra: Lillehammer

Født: 1953

Jeg er en 1953-årgang fra Romedal/Stange, men vært Opplending siden 1980 og bor nå på Lillehammer. Siden 1985 har jeg arbeidet som lærer og forsker på Høgskolen i Lillehammer med samfunnsplanleggig i teori og praksis som arbeidsområde. Politikk, i alle sine varianter fra det nære til det utenrikspolitiske, har interessert meg siden studietida på Norges landbrukshøgskole / Universitetet for miljø og biovitenskap. Jeg har vært kommunestyremedlem i Lillehammer i tre perioder fra 1992, og deretter medlem av fylkestinget i Oppland fra 200 der jeg nå er fylkesvaraordfører. Jeg har vært fylkesleder i Oppland SV, 2002 - 2006, og landstyremedlem i samme perioden.

Mer...

RSS 2.0Powered by BlogSoft

Klimavalg!Vi alle, - politiske partier, velgere, bedrifter, organisasjoner, innbyggere - , står ovenfor et klimavalg. Den som ennå ikke har fårstått det, har et problem.

Gjør vi rette klimavalg i dag, kan vi bekjempe klimaendringene i framtida. Satsing på kollektivtransport og miljøvennlig energi i norske lokalsamfunn kan gjøre en viktig forskjell. SV skal gjøre kommunevalget i høst til et klimavalg, og oppfordrer alle til å bidra i kampen for et bedre klima: Klikk deg inn her og les mer, hver dag.

Kommentarer:

Postet av: Antisosialist
Hva med oss som forstår men som driter i miljlet? Et land hvis innbyggere lar et patetisk drittparti som SV slippe til regjering fortjener å gå under.

Nei, jeg akter å forurense det jeg gidder, og det er ingenting dere PK-ere kan gjøre med det
26.mai.2007 @ 00:28
Postet av: aksel

Det er vel bare å ønske deg lykke til med din heoriske kamp, - måtte du ikke lykkes, verken med å knekke SV, regjeringa eller miljøet.

Hvis du vil diskutere mer seriøst, er det å stå fram med eget navn en god begynnelse
26.mai.2007 @ 12:17 URL: http://akselhagen.blogg.no
Postet av: Antisosialist
Slik at dere i beste KGB og SOS-rasismestil kan overvåke meg mener du? Tror ikke det nei

Og diskutere seriøst. Du mener altså på alvor at dere PK-ere står for er seriøst ment?
Allerede der er vi uenig ser du
26.mai.2007 @ 16:36

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post: URL: Kommentar:

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5447124


hits